Alps Epic 2021: nood aan een uitdaging?

Sport
24 May 2021 — Kristien Achten

Ook goed nieuws gespot bij de organisatoren van de Alps Epic. Na een geslaagde editie in 2020, zal ook dit jaar een spetterende editie plaatsvinden. Nood aan een pittige uitdaging? Nood aan een prachtige biketrip? De Alps Epic kan als Race (solo of duo, met chrono) of als Rando (solo, zonder chrono) gereden worden.

© Alps Epic/Jean Luc Armand

Serre Chevalier Vallée Briançon, Pays des Ecrins, le Queyras, … Stuk voor stuk bekend als mountainbikeparadijs. Het decor voor een proloog en vijf etappes van ongeveer 50 tot 70 kilometer. De trails zijn fysiek, technisch en zeker niet te onderschatten. De Alps Epic staat in ieder opzicht garant voor een goedgevulde en uitdagende week.

© Alps Epic/Jean Luc Armand

Met de Rando-formule kan je profiteren van dezelfde trails en de logistiek van de Epic Race, maar dan zonder de stopwatch. Je volgt dezelfde route als de race (Rando Expert) of een iets kortere route (Rando) met minstens evenveel plezier.

© Agence Kros Rémi Fabrègue

En niet te vergeten: voor degenen die geen tijd of zin hebben om de hele week deel te nemen, zijn deze formules ook beschikbaar in “Week-End”-formaat van 2 of 3 dagen! Een absoluut onvergetelijke ervaring!

De data voor dit jaar:

18-23 juni 2021: Alps Epic
(18)-19-20 juni 2021: Alps Epic Weekend

Meer info en inschrijvingen via www.alpsepic.com

Nog een laatste zetje nodig? Dan helpen onderstaande beelden misschien wel: