Derde editie Appenninica MTB Stage Race in september 2021!

Sport
3 November 2020 — Jan Geys

De Appenninica MTB Stage Race was een van de weinige MTB-meerdaagsen die dit jaar op een uitgestelde datum wist stand te houden. Die datum eind september beviel blijkbaar zeer goed, want nu stuurde de organisatie het bericht de wereld in dat er ook volgend jaar in de nazomer zal gekoerst worden in de Italiaanse regio Emilia-Romagna.

© Marius Holler / The Outdoor Lab

De positieve feedback na afloop van de editie van dit jaar overtuigde de organisatie om ook in 2021 te kiezen voor het zachtere klimaat van de maand september en niet naar de oorspronkelijke datum in juli terug te keren. Wie ook positieve feedback gaf na de editie van dit jaar, is winnaar Hans Becking. Wat hij van de Appenninica MTB Stage Race vond, kan je hier nalezen: www.vojomag.nl/de-appenninica-mtb-stage-race-door-de-ogen-van-winnaar-hans-becking.

© Marius Holler / The Outdoor Lab

Net als dit jaar is het tijdens de volgende editie enkel mogelijk om individueel te starten. Omdat de zevendaagse heel wat regionale en nationale parken doorkruist, is het aantal plaatsen beperkt tot 150.

© Alyona Blagikh / The Outdoor Lab

De derde editie van de Appenninica vindt plaats van zondag 12 tot en met zaterdag 18 september 2021 en de ‘early bird’ inschrijvingen (1090 euro per persoon) openen op 15 november 2020.

© Marius Holler / The Outdoor Lab

Meer info via www.appenninica-mtb.com of via onze eerder gepubliceerde artikels over de Appenninica MTB Stage Race: www.vojomag.nl/?s=appenninica

Eindigen doen we met de highlights van de editie van dit jaar: