Kom rijden met Martin Maes in zijn achtertuin!

Door Jeffry Goethals -

  • Sport

Kom rijden met Martin Maes in zijn achtertuin!

Naar aanleiding van de lancering van de “Red Bull Backyard Sessions” bieden GT en Vojo je de kans om je geluk te beproeven en een exclusieve ervaring te beleven aan de zijde van Martin Maes. Hij nodigt je uit om bij hem thuis, in zijn tuin en op zijn favoriete paden te komen rijden! Hier is hoe je kunt deelnemen:

Een korte video (met Nederlandse ondertiteling) is beter dan een lange tekst om de belangrijkste punten van het concept uit te leggen. Onze collega Olivier Béart testte alles in avant-première!

Concreet hoef je alleen maar jezelf in te schrijven via onderstaand formulier, een korte vraag te beantwoorden en ons ervan te overtuigen dat jij de ideale kandidaat bent om ons op deze exclusieve dag te vergezellen. Je hoeft niet supergoed te kunnen rijden of een specifieke fiets te hebben, want Red Bull, GT en Vojo zorgen voor alles. Zelfs de precieze datum kunnen we samen afspreken (binnen een bepaald tijdsbestek in het voorjaar)!

Red Bull zorgt voor een chille sfeer, Martin leent zijn persoonlijke GT Force uit en Vojo maakt exclusieve foto’s en een video van de dag. Er is geen twijfel mogelijk dat je een onvergetelijke herinnering zult bewaren aan deze ervaring op de trails van onze Belgische toprijder, nabij Luik aan de poorten van de Belgische Ardennen. En dit alles exclusief, alleen jij samen met Martin Maes, natuurlijk rekening houdend met de geldende gezondheidsnormen.

Om deel te nemen, klik op de afbeelding hieronder. De wedstrijd loopt tot en met 12 maart 2021.