Mercedes-Benz Vans en Vojo sluiten een partnership!

12 April 2018 — Jan Geys

Het is vol trots dat Vojo vandaag zijn partnership met Mercedes-Benz Vans mag aankondigen! Voortaan maken we, dankzij de wagens van het Duitse merk, onze verplaatsingen in alle comfort zodat we onze reportages in optimale omstandigheden kunnen realiseren! Het eerste model dat ons de komende zes maanden tijdens onze avonturen zal vergezellen is de pick-up van het merk, de Mercedes X-Klasse.

Sinds dit jaar is Mercedes-Benz partner van de World Cup MTB, maar de autoproducent wil meer doen voor het mountainbiken dan enkel maar de grootste evenementen sponsoren. Vanaf onze eerste gesprekken zaten we meteen op dezelfde golflengte en de deal was dan ook snel beklonken. Door dit partnership kunnen we voor onze verplaatsingen en reisreportages een beroep doen op het wagenpark van het merk.

Het gamma van Mercedes-Benz Vans telt meerdere modellen die geschikt zijn om fietsen te transporteren, denk maar aan de kleine Citan en de iets ruimere Vito. Ons gezamenlijk avontuur begint echter in het gezelschap van de Mercedes X-Klasse. Het interieur van deze pick-up is dat van een berline waardig en aan de buitenkant heeft hij alles van een stoere avonturier. Enkele dagen nadat we hem in ontvangst mochten nemen, hebben we hem al ingezet voor een eerste terreintest. In zijn laadbak pasten vlot vier fietsen, een montagestandaard en nog wat fotomateriaal …

En daar blijft het natuurlijk niet bij, want er staan de komende maanden nog heel wat projecten op stapel. Zo zal je de Vojo X-Klasse (die binnenkort van ons logo wordt voorzien) op heel wat evenementen tegenkomen waar we mediapartner van zijn, denk maar aan de Belgian Ardennes Marathon Series, de Belgian Enduro Cup, de 24h des Crapauds, …

Wil je meer weten over Mercedes-Benz? Op volgende link lees je alles over het gamma van Mercedes-Benz Vans en over de X-Klasse in het bijzonder.