Opening CUBE Store en MTB Trail Centre op Utrechtse Heuvelrug

Techniek
5 March 2019 — Jan Geys

Medio maart wordt op de Utrechtse Heuvelrug het eerste MTB Trail Centre van Nederland geopend. De uitvalsbasis van dit Trail Centre wordt de CUBE Store in Leersum, waar je aansluiting zult hebben op ruim 100 kilometer aan trails.

Op zaterdag 16 maart 2019 is het zover, dan opent de CUBE Store op de Utrechtse Heuvelrug in Leersum officieel de deuren. En dat Trail Centre heeft voor ieder wat wils. In de winkel kun je terecht voor advies, onderhoud of aankopen van alle CUBE-fietsen en -accessoires. In het Trail Centre kun je terecht voor het huren van een (e-)mtb of andere (e-)bike.

Met die huurfiets (of je eigen fiets) kun je in de bosrijke omgeving van Leersum heerlijke tochtjes maken. Zowel op de race- als tourfiets als de mountainbike. Om de hoek ligt immers het MTB-parkoers van Leersum zodat je er ruim 100 kilometer trails aan elkaar kunt knopen.

Wil je weten hoe je de houding op je fiets kan verbeteren of welke maat van fiets je nodig hebt? In de nieuwe CUBE Store kun je ook terecht voor een bikefitting. Deze wordt gedaan met behulp van het innovatieve idMatch Bikefitting-systeem.

De winkel en de fietsenverhuur zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend, telkens van 10 tot 18u, behalve op zaterdag, want dan sluiten de deuren om 17u. De officiële opening volgt zoals gezegd op zaterdag 16 maart, maar vanaf dinsdag 5 maart kun je al terecht bij de nieuwe CUBE Store in Leersum.

Het adres: Rijksstraatweg 112, Leersum (NL)

Foto’s copyright CUBE