Ralph Näf Racing Team maakt nieuwe kleuren bekend

Sport
10 January 2018 — Jan Geys

Goed nieuws bij het RN Racing Team van teammanager Ralph Näf dat na het afhaken van titelsponsor Radon op zoek moest naar een nieuwe fietsenleverancier. Die is nu in naam van het Zwitserse Thömus gevonden. Glimmend van trots toonde het team vandaag dan ook voor het eerst de nieuwe outfit en door de komst van Thömus zal de naam van het team ook veranderen naar Thömus/RN Racing Team.

Ondanks de onzekerheden van de voorbije maanden heeft teammanager Ralph Näf ook in 2018 een sterk Zwitsers viertal onder zijn hoede. Blijvers zijn de talentvolle Alessandra Keller (brons tijdens het afgelopen WK XC U23 in Cairns), wereldkampioene XCE Kathrin Stirnemann en Mathias Flückiger. Deze laatste ziet zich na enkele jaren terug herenigd met zijn oudere broer Lukas Flückiger die overkomt van BMC.

Hun geduld wordt nu beloond met de komst van het Zwitserse Thömus, een bij ons onbekend merk, dat in de bres sprong na het afhaken van Radon. De ambities van het team rijken tot aan de Olympische Spelen van Tokio in 2020 en om dat doel te bereiken hoopt het team in de toekomst nog een extra sponsor te vinden.

Meer over het Thömus/RN Racing Team vind je op de Facebookpagina van het team: www.facebook.com/RNRACINGTEAM

Foto’s copyright Thömus/RN Racing Team