SKS Germany lanceert een generatie vloerpompen voor het leven

Door Olivier Maes -

  • Techniek

SKS Germany lanceert een generatie vloerpompen voor het leven

Met de nieuwe generatie “Made in Germany” vloerpompen heeft SKS Germany een lijn uitgebracht die geschikt is voor iedereen, gaande van de gepassioneerde fietser tot de professional. Wat deze reeks pompen uniek maakt is dat ze ontworpen zijn met duurzaamheid in het achterhoofd. Alle pompen zijn volledig herstelbaar dankzij de op bestelling verkrijgbare onderdelen, op deze manier hoeven de pompen niet meteen weggegooid te worden als er gebreken optreden.

Het topmodel van de reeks, de AIR-X-PLORER DIGI 10.0 heeft een digitale display die aan de hand van een geavanceerde sensor de druk tot op 2 decimalen weergeeft. Hiermee kan je je banden snel en zeer nauwkeurig op druk zetten. Prijs: 59,99 euro.

Dankzij de hoog geplaatste manometer van de AIRMOTION 12.0 is de druk gemakkelijk af te lezen. De groef aan de voorkant van de pomp waar de slang doorloopt, zorgt ervoor dat de pomp makkelijk vervoerbaar is, ideaal om mee naar wedstrijden te nemen. Prijs: 49,99 euro.

Net als alle andere modellen heeft de AIR-X-PLORER 10.0 een stabiele voet en een comfortabele handgreep die zorgen voor een hoog gebruiksgemak. Prijs: 39,99 euro.

De AIRKOMPRESSOR 10.0 (foto links) en zijn kleinere broer de AIRKOMPRESSOR COMPACT 10 (foto rechts) zijn gericht op fietsers die een degelijke pomp wensen die gebruiksvriendelijk is. Prijs AIRKOMPRESSOR 10.0: 34,99 euro. Prijs AIRKOMPRESSOR COMPACT 10: 29,99 euro.

Alle pompen zijn verkrijgbaar met 5 jaar garantie via een groot dealernetwerk in de Benelux.

Meer info via www.sks-germany.com

Foto’s copyright SKS Germany

DoorOlivier Maes