Specialized opent Turbo Test Center

2 November 2018 — Jurgen Groenwals

Op donderdagavond 1 november heeft Specialized Europe B.V. de deuren van het eerste Turbo Test Center in Arnhem geopend. Het Turbo Test Center geeft consumenten de mogelijkheid om de Specialized Turbo fietsen uitgebreid te testen en bewonderen. 

Stel nu dat je een nieuwe Specialized Turbo Levo wilt kopen. Maar je hebt nog wel wat twijfels. Wel, dan kan je voortaan terecht in het Specialized Turbo Test Center in Arnhem.  De veelzijdige Levo e-mountainbikes worden daar schitterend gepresenteerd.

De redenen om een Turbo Test Center te openen, worden door Frank van Dulmen, Market Leader Dutch Spoken Markets verklaard: “Wij zien sterke ontwikkelingen en kansen in de e-bike markt en willen samen met onze retailers de volgende stap zetten om onze leidende positie in het premium segment verder uit te bouwen. Het openen van het Turbo Test Center sluit perfect aan op onze toekomstvisie.”

Uiteraard kan je er ook terecht voor Specialized kleding, onderdelen en accessoires.

Vanwege de centrale ligging, uitstekende fietsinfrastructuur en prachtige omgeving is er gekozen voor Arnhem als locatie van het Turbo Test Center.

Meer informatie vind je op de website van Specialized: www.specialized.com/nl/nl/turbo-arnhem