Wedstrijd | Like & Win een gratis deelname aan de Grinduro Germany (UPDATE)

Sport
10 September 2022 — Jan Geys

Dankzij Grinduro Germany mochten we deze week een gratis deelname wegschenken aan het gelijknamige gravelfestival. Het lot besliste dat dit gratis ticket naar Jan-Frederik Finoulst gaat. Een dikke proficiat aan de winnaar!

De winnaar zal persoonlijk gecontacteerd worden. Bij deze willen we alle deelnemers hartelijk bedanken om mee te spelen en natuurlijk willen we ook Grinduro Germany danken voor de schitterende prijs die ze ons ter beschikking stelden!

Dit viel er te winnen:

Zin om je gravelseizoen in schoonheid af te sluiten? Lees dan vooral verder, want Vojo mag een gratis deelname wegschenken aan de Grinduro Germany die tussen 30 september en 2 oktober plaatsvindt in Hellenthal, in het Eifelgebergte.

Twee ingrediënten volstaan om een Grinduro te bekomen: de gravelfiets (al kan en mag een MTB ook) en het wedstrijdformaat met verschillende specials dat we kennen van enduro. Aan dat recept wordt nog wat extra piment toegevoegd door de festivalstijl waarin een Grinduro wordt georganiseerd.

We maakten er vorig jaar in Zwitserland al kennis mee (lees ‘Grinduro: gravel met een endurosausje‘) en dit jaar breien we in het Duitse Eifelgebergte een vervolg aan die geslaagde ontdekking. Vojo zal zelf dus van de partij zijn, maar we zijn ook verheugd dat we van de organisatie van de Grinduro Germany een gratis startplaats mogen wegschenken voor het event dat plaatsvindt tussen 30 september en 2 oktober 2022.

Wat is inbegrepen in de prijs:

Grinduro Germany Ticket (waarde € 229.00)

  • 100 km over schitterende Eifel-heuvels en -dalen en langs ruisende kreken met vier getimede specials (+ eventuele deelname aan de Proloog en Hangover Ride)
  • Race service Grinduro: nummerbord, tijdopname, bewegwijzering, uitslagen, …
  • Bevoorradingen tijdens de wedstrijd
  • Campingplaats voor een tent op het festivalterrein (vrijdag tot zondag)
  • Maaltijden (vegetarische en vegan opties zullen beschikbaar zijn): diner op vrijdag, ontbijt en diner op zaterdag & ontbijt op zondag
  • Live muziek, party en fun op het festivalterrein

Niet inbegrepen zijn de extra uitgaven (drank, …) en eventuele upgrade naar hotel of camper campsite.

Hoe deelnemen?

Deelnemen is heel eenvoudig: het volstaat om onze Facebookpost aangaande deze wedstrijd te liken. Je hebt daarvoor tijd tot vrijdagavond 9 september 2022 om 23u00, waarna er bij lottrekking tussen alle deelnemers een winnaar zal worden aangeduid. De winnaar of winnares wordt na afloop van de wedstrijd persoonlijk verwittigd. Veel succes!

Meer over Grinduro Germany via https://grinduro.com/germany.php