Wedstrijd | Maak kans op een Perskindol-pakket!

Door Jan Geys -

Wedstrijd | Maak kans op een Perskindol-pakket!

Over exact twee maanden wordt in het Zwitserse Grächen de vierde editie van de Perskindol Swiss Epic op gang getrokken, een MTB Stage Race die op korte tijd is uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Dat de wedstrijd de Zwitserse Alpen tot zijn speeldomein mag rekenen, draagt hier zeker toe bij. En dankzij hoofdsponsor Perskindol mogen we tien paketten verloten die zeker moeten helpen om met uitgeruste benen aan de start te verschijnen!

Copyright Apix

Via het kuuroord Leukerbad rijden de deelnemers vervolgens naar de eindmeet in Zermatt, aan de voet van de wereldberoemde Matterhorn. Speciaal zal ook de crossing van de bungeebrug Bungy Niouc zijn.

Copyright Apix

De Perskindol Swiss Epic wordt net als de voorgaande jaren als team gereden en de gekende formules, Swiss Epic en Swiss Epic Flow, blijven behouden. Tijdens de ‘Epic’ moet je zowel veel klimmen als dalen, terwijl in de ‘Flow’ de nadruk meer op het afdalen ligt.

Copyright Apix

Nieuw is dat er dit jaar ook kan ingeschreven worden voor de laatste twee etappes. Inschrijven kan nog steeds in alle packages: Heaven, Comfort, Budget of Camper, inclusief de tweedaagse formule en dat tot 31 juli 2017.

Meer info vind je op de website swissepic.com

Copyright lightmoment.ch

Maak kans op een Perskindol-pakket

Om jullie alvast op te warmen voor de Swiss Epic, mogen wij van hoofdsponsor Perskindol tien paketten wegschenken waar je spieren je zeer dankbaar voor zullen zijn. De producten van Perskindol werden ontwikkeld in nauwe samenwerking met onder meer ervaren topsporters en de tien paketten die we mogen wegschenken bestaan telkens uit een Active Gel, een Cool Gel, een Active Spray, een Cool Spray en een Massage Oil.

Meer info over de producten van Perskindol kan je vinden op de website www.perskindol.nl.

Deelnemen kan door een kijkje te nemen op onze Facebookpagina en er onze post van de Perskindol-wedstrijd te delen of te liken. Een lottrekking zal de tien gelukkigen bepalen die elk één Perskindol-pakket winnen.

De wedstrijd loopt tot zondag 16 juli 2017 om 20u30 en de winnaars of winnaressen worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk verwittigd.

DoorJan Geys