Wedstrijd | NK MTB Marathon voor bedrijven: Vojo zoekt een team!

Door Jan Geys -

Illustratieve afbeelding van het artikel: "Wedstrijd | NK MTB Marathon voor bedrijven: Vojo zoekt een team!"

Op 23 juni vindt alweer de zevende editie plaats van de Montferland MTB Marathon. Nieuw is dat er dit jaar in het Montferland ook gestreden zal worden voor de Nederlandse titel MTB marathon voor bedrijven. Ook Vojo wil deze uitdaging aangaan en is daarom op zoek naar een team. Voor dat team willen we een beroep doen op onze lezers.

Foto copyright Leon van Bon
Foto copyright Leon van Bon

Per afstand en categorie wordt een uitslag gemaakt. Per deelnemer wordt een relatieve score toegekend, uitgedrukt in een percentage van het aantal deelnemers dat men achter zich laat uit zijn/haar eigen startgroep. Dat percentage is het aantal punten. Zo zijn onderdelen die verschillen in tijd en in aantal starters toch te vergelijken. De punten van de deelnemers van elk team/bedrijf worden dan bij elkaar opgeteld waarna een gemiddelde wordt berekend. Dat gemiddelde zal dienstdoen als de definitieve uitslag van een team en het team/bedrijf met het hoogste gemiddelde kroont zich tot Nederlands kampioen MTB Marathon.

Wat we mogen weggeven?

We zijn dus op zoek naar maximaal vijf, voor elkaar totaal onbekende, renners die samen onder de Vojo-vlag mogen deelnemen aan dit NK MTB voor bedrijven. Naast een gratis deelname ligt er voor onze winnaars aan de start ook nog een cadeautje te wachten.

Specialized voorziet namelijk een fietsshirtje uit de nieuwste zomercollectie (keuze uit de maten S tot XL – foto’s niet bindend) om aan te trekken tijdens het NK MTB Marathon voor bedrijven, een truitje dat na afloop uiteraard behouden mag worden! Verplaatsingskosten en eventuele hotelovernachting zijn niet inbegrepen.

Hoe deelnemen?

Foto copyright Leon van Bon
Foto copyright Leon van Bon

Deelnemen kan natuurlijk enkel en alleen als je de Nederlandse nationaliteit hebt (onze Belgische lezers komen uiteraard niet in aanmerking voor de Nederlandse titel, maar zijn wel welkom in de Montferland MTB Marathon) en als je vrij bent op zondag 23 juni 2019! Stuur voor 8 juni 2019 een mail naar wedstrijd@vojomag.nl met de reden waarom we jou in het team van Vojo zouden moeten opnemen om deel te nemen aan het NK MTB Marathon voor bedrijven. Uit de leukste reacties kiezen wij vijf winnaars uit. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Meer info op nkwielrennenbedrijven.nl en www.wielerfestivalmontferland.nl

Door Jan Geys