Wedstrijd | Win een gratis startbewijs voor de Raid Evolénard!

3 May 2019 — Jan Geys

Vojo mag van de organisatie van de Raid Evolénard drie gratis startplaatsen wegschenken aan zijn lezers. Zie je het wel zitten om op 16 juni eerstkomend deel te nemen aan een schitterende marathon in de Zwitserse bergen, waag dan nu je kans.

De Raid Evolénard is een zware, maar niet al te lange marathon van 62 kilometer in een adembenemend decor. Vojo had het voorrecht om in 2017 deze mooie marathon al eens te mogen ontdekken en kwam toen thuis met volgende reportage: www.vojomag.nl/raid-evolenard-zwitserlands-best-bewaarde-geheim.

Dit jaar mag Vojo dus drie gratis startbewijzen wegschenken aan zijn lezers. Let wel, transport heen/terug en verblijf ter plaatse zijn niet inbegrepen.

Deelnemen is heel eenvoudig, het volstaat om onze Facebookpost aangaande deze wedstrijd te liken. Je hebt daarvoor tijd tot 12u00 ‘s middags op dinsdag 7 mei 2019, waarna er bij lottrekking drie winnaars zullen worden aangeduid. De winnaars of winnaressen worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk verwittigd. Veel succes!

Onze Facebookpagina vind je hier: www.facebook.com/VojoMagazineNL

Meer info over de Raid Evolénard op raidevolenard.ch