Wedstrijd | Win een SKS AIRSPY of SKS AIRCHECKER: de winnaars zijn gekend (UPDATE)

Techniek
23 November 2020 — Jan Geys

Dankzij SKS Germany Benelux mochten we deze week een AIRSPY-bandendruksensor en AIRCHECKER-bandendrukmeter wegschenken. Het lot besliste dat Bart Deprez binnenkort een SKS AIRSPY in zijn brievenbus mag verwachten, de SKS AIRCHECKER gaat naar Ellis Vegt. Een dikke proficiat aan beide winnaars!

De winnaars zullen persoonlijk gecontacteerd worden, maar als je jouw naam hier ziet staan, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. Bij deze willen we alle deelnemers hartelijk bedanken om mee te spelen en natuurlijk willen we ook SKS Germany Benelux danken voor de schitterende prijzen die ze ons ter beschikking stelden!

Dit viel er te winnen:

Zou je ook zo graag je bandendruk nauwkeuriger willen meten? Lees dan vooral verder, want Vojo mag in samenwerking met SKS Germany een AIRSPY-bandendruksensor en AIRCHECKER-bandendrukmeter wegschenken! Ontdek hieronder hoe je kan deelnemen en waag je kans: 

SKS AIRSPY

Op de details van de AIRSPY-bandendruksensor en AIRCHECKER-bandendrukmeter gaan we hier niet meer in, dat deden we eerder al in deze review: www.vojomag.nl/test-sks-airspy-airchecker-altijd-met-de-juiste-druk-onderweg/.

SKS AIRCHECKER

Dankzij SKS Germany mogen we één iemand gelukkig maken met een set van de SKS AIRSPY, terwijl er op een andere winnaar een SKS AIRCHECKER wacht.

Hoe deelnemen?

Deelnemen is heel eenvoudig: het volstaat om onze Facebookpost aangaande deze wedstrijd te liken. Je hebt daarvoor tijd tot zondagavond 22 november 2020 om 23u00, waarna er bij lottrekking tussen alle deelnemers een winnaar zal worden aangeduid. De winnaars of winnaressen worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk verwittigd. Veel succes!

Meer over SKS Germany via deze link: www.vojomag.nl/?s=sks