Wedstrijd Specialized Propero III-helm met ANGi-crashdetector: de winnaar is gekend (UPDATE)

Door Jan Geys -

  • Techniek

Wedstrijd Specialized Propero III-helm met ANGi-crashdetector: de winnaar is gekend (UPDATE)

Dankzij Specialized Benelux mochten we deze week een Specialized Propero III-helm met ANGi-crashdetector wegschenken. Uit de vele likes besliste het lot dat Michael De Baets de gelukkige winnaar is van deze prachtige helm. Een dikke proficiat alvast!

De winnaar zal persoonlijk gecontacteerd worden, maar als je jouw naam hier moest zien staan, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen.

Bij deze willen we alle deelnemers hartelijk bedanken om mee te spelen en natuurlijk willen we ook Specialized Benelux danken voor de schitterende prijs die ze ons ter beschikking stelden!

Dit viel er te winnen:

Onze veiligheid is een item dat we tijdens het fietsen steeds ter harte dienen te nemen en in coronatijden waarin we worden aangemaand om er alleen op uit te trekken, meer dan ooit. Ook bij Specialized is men zich hier ten volle van bewust, zo ontwikkelde het Amerikaanse merk eerder al een crashdetector die een plaats kreeg op de helm. Vojo mag in samenwerking met Specialized Benelux één iemand van jullie gelukkig maken met een Specialized Propero III-helm met geïntegreerde ANGi-crashdetector! Ontdek hieronder de details en waag je kans: 

ANGi-crashdetector

Specialized Propero III-helm

Een van die helmen die standaard wordt uitgerust met de ANGi-crashdetector, is de Specialized Propero III. Deze race-geïnspireerde helm kan in de hoogte in zes posities ingesteld worden voor de ideale pasvorm. De micro-instelbare draaischijf is gemakkelijk tijdens de rit in te stellen. De helm is standaard uitgerust met het MIPS-systeem en voorzien van vele ventilatieopeningen.

Samen met de geïntegreerde ANGi-crashdetector is de Propero III klaar om zelfs de meest intensieve inspanningen in veilige banen te leiden. Winkelwaarde van de Propero met ANGi: 129,90 euro.

Hoe deelnemen?

Dankzij Specialized Benelux mogen we één Propero III-helm met geïntegreerde ANGi-crashdetector wegschenken. Deelnemen is heel eenvoudig: het volstaat om onze Facebookpost aangaande deze wedstrijd te liken. Je hebt daarvoor tijd tot maandagavond 13 april 2020 om 19u00, waarna er bij lottrekking tussen alle deelnemers een winnaar zal worden aangeduid. De winnaar of winnares wordt na afloop van de wedstrijd persoonlijk verwittigd. Veel succes!

Meer info over de ANGI-crashdetector vind je hier: www.specialized.com/nl/nl/stories/angi

Meer over Specialized via deze link: www.specialized.com

DoorJan Geys