Ontdekking | Japan en het universum van Shimano

Door Olivier Béart -

  • Techniek

Ontdekking | Japan en het universum van Shimano

Begin 2016 kregen we de kans om een buitengewone ervaring te beleven: een rondtrip door Japan voor een ontdekking van het universum van Shimano, wat vandaag de belangrijkste multinational is in de fietswereld. Een heuse onderdompeling in culturen die geheel verschillend zijn aan de onze. De eerste etappe voerde naar het zuiden van Japan, waar de wieg staat van het bedrijf en de geboorteplaats is van de speerpunten van het merk, zoals de fameuze XTR- en Dura-Ace-groepen. Door ons reisverslag met jullie te delen, willen we jullie mee onderdompelen in dit avontuur. Zin in een enkele reis naar Azië! Klik dan op de foto en dwaal rond in ons speciale dossier van 16 pagina’s!

(Voor een optimaal leescomfort van dit dossier, raden we aan om dit te lezen op de computer of tablet. De weergave op een smartphone is mogelijk, maar de kans bestaat dat je aan leeskwaliteit zult inboeten)

Als het niet lukt om op de foto te klikken, kan je via deze link rechtstreeks naar het artikel: mag.vojomag.com/Shimano-bezoek-japan-sakai-osaka-shimonoseki

DoorOlivier Béart