Anne Terpstra breekt enkel op trainingskamp!

Door Jan Geys -

  • Sport

Anne Terpstra breekt enkel op trainingskamp!

Er bereikte ons slecht nieuws vanuit het Zuid-Afrikaanse trainingskamp waar Anne Terpstra momenteel het nieuwe seizoen aan het voorbereiden is/was. Het was Terpstra zelf die via haar Facebookpagina het bericht de wereld instuurde dat ze bij een lichte val haar enkel gebroken had.

Anne Terpstra, die begin januari nog vol trots haar nieuwste Ghost-outfit en ploegmaats toonde (www.vojomag.nl/news/anne-terpstra-kent-haar-nieuwe-teammaats-bij-ghost), wist te vertellen dat ze een goede training achter de rug had maar dat een lichte crash alles in een kleine nachtmerrie veranderde. Bij controle in het ziekenhuis bleek dat Terpstra haar enkel gebroken had.

De operatie, waarbij een plaatje en wat schroeven werden geplaatst, is inmiddels al achter de rug. Vol vechtlust blikt Terpstra alvast vooruit naar de eerste controle over twee weken, het moment waarop men een beter zicht hoopt te hebben op haar herstel.

Vast staat dat het seizoen van Anne in mineur is begonnen en bij deze willen we haar dan ook een hart onder de riem steken en een goed herstel toewensen. We hopen haar dan ook snel, en sterker dan ooit, terug te zien op de wedstrijden.

Foto’s copyright Ghost Factory Team en Anne Terpstra/Facebook

DoorJan Geys