Magura: de fluogele RaceLine-kleuren zijn er weer!

Door Jan Geys -

  • Techniek

Magura: de fluogele RaceLine-kleuren zijn er weer!

De fluogele RaceLine-kleuren van Magura zijn normaal voorbehouden voor de atleten die door het merk gesponsord worden. Het is dan ook onmogelijk om de hand te leggen op een set van deze exclusieve remmen … behalve wanneer Magura uitzonderlijk beslist om er een limited edition van op de markt te gooien. En dat is wat de Duitse remmenspecialist vandaag doet!

Magura brengt namelijk een beperkte oplage van de twee topmodellen uit het gamma, de MT8 SL en MT7 Pro, naar de consument. Voor de gelegenheid worden deze twee modellen herdoopt tot MT8 RaceLine en MT7 RaceLine.

Met hun 4 zuigers en in bepaalde configuraties formidabele remkracht (zie onze test www.vojomag.nl/test-magura-mt7-4-remhendels-2-remschijven-en-3-remblokken-in-de-praktijk) richten de MT7 RaceLine-remmen zich meer op de ruigere MTB-disciplines. De RaceLine-versie (aluminium HC 1 één-vinger-remgreep) gaat voor 479,80 euro over de toonbank. Dat is exclusief de remschijf en adapter en 40 euro duurder dan het standaard MT7 Pro-model.

Meer info via magura.com

DoorJan Geys