Wedstrijd: Kom samen met Vojo de nieuwe Scott Spark testen

Door Yannick Schepers -

  • Techniek

Illustratieve afbeelding van het artikel: "Wedstrijd: Kom samen met Vojo de nieuwe Scott Spark testen"

Heb je je oog laten vallen op de nieuwe Scott Spark? Ben je nieuwsgierig naar de geïntegreerde schokdemper? In samenwerking met Scott Benelux geeft Vojo 5 gelukkige lezers de kans om deel te nemen aan de exclusieve “Spark Experience Tour”, die in het weekend van 7 augustus in België halt houdt!

De nieuwe Scott Spark is nu al het gesprek van de dag, en je kunt er alles over lezen in ons artikel naar aanleiding van de persintroductie in Leogang in juni. Maar waarom niet zelf je eigen mening vormen, de presentatie bij te wonen en deze bolide als een van de eersten uit te proberen!

Laat dat nu precies zijn wat Vojo en Scott Benelux voor jou in petto hebben tijdens de Belgische etappe van de ‘Spark Experience Tour” waarvoor 5 plaatsen zijn gereserveerd voor onze lezers

Hoe neem je deel:

  • Zet zaterdag 7 augustus alvast in je agenda en maak je klaar om naar La Roche-en-Ardenne te reizen, waar het evenement zal plaatsvinden.
  • Beantwoord de paar vragen in het formulier hieronder om ons te vertellen wat je aantrekt in de nieuwe Scott Spark, en laat je contactgegevens zodat we contact met je kunnen opnemen als je geselecteerd wordt.
  • De wedstrijd sluit op zondag 1 augustus om middernacht en de 5 geselecteerde winnaars worden op maandagochtend 2 augustus bekendgemaakt.

Veel succes en klik op de afbeelding hieronder om deel te nemen!

Door Yannick Schepers