Shimano Experience Center breidt testvloot uit met Orbea

Door Jan Geys -

  • Techniek

Shimano Experience Center breidt testvloot uit met Orbea

Een tijdje geleden brachten we een bezoek aan het Shimano Experience Center in Valkenburg waarin we lieten vallen dat er ter plaatse fietsen van Canyon konden getest worden. Vanaf 2 maart komt daar Orbea als tweede fietsmerk bij.

Het concept van Bike Testing in het Experience Center is bedoeld om consumenten in staat te stellen een reeks verschillende fietsen en merken uit te proberen. Geen ‘klein rondje om de parkeerplaats’, maar wel een volledige ervaring compleet met fietsadvies, maataanpassing en technische uitleg, zodat je kan genieten van een hele dag fietsen in de Limburgse heuvels.

Met de mooie Zuid-Limburgse beklimmingen en afdalingen in de achtertuin is het Shimano Experience Center een perfecte locatie voor het uittesten van fietsen. Er zijn meerdere routes die aan de voordeur van het Experience Center starten, bijvoorbeeld deze route die we tijdens ons bezoek zelf gereden hebben: www.vojomag.nl/bezoek-shimano-experience-center-in-valkenburg/?more=2-ontdekking-de-shimano-valkenburg-mtb-route.

Indien je na afloop zo enthousiast bent over je proefrit dat je de fiets wilt aankopen, dan zal het personeel van het Shimano Experience Center je helpen een dealer naar keuze te vinden voor het door jou gekozen fietsmerk.

Ga voor meer informatie naar test.shimano-ec.com waar je direct een fiets kunt reserveren. Het Shimano Experience Center is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 18.00 uur.

Ons verhaal van het Shimano Experience Center: www.vojomag.nl/bezoek-shimano-experience-center-in-valkenburg

DoorJan Geys