Eerste Test | Specialized Turbo Levo Expert 2019: meneer … en mevrouw plus!

Door Olivier Béart -

  • Techniek

Eerste Test | Specialized Turbo Levo Expert 2019: meneer … en mevrouw plus!

Omdat twee meer weten dan één, mocht Vojo een duo sturen naar de presentatie van de nieuwe Specialized Turbo Levo in Kroatië. Elodie en Olivier, een vrouw en een man, moeten voor een verschillende kijk zorgen op de elektrische mountainbike van het Amerikaanse merk. Heeft hij zowel Mars als Venus betoverd? Het antwoord lees je hier:

Voor zij die de presentatie van de nieuwe Specialized Turbo Levo 2019 nog niet moesten gelezen hebben, verwijzen we graag door naar volgend artikel: www.vojomag.nl/presentatie-specialized-turbo-levo-2019-benchmark-neemt-terug-voorsprong. Hier besteden we enkel aandacht aan de twee testdagen aan de Kroatische kust.

Moeten we nog vertellen dat de verwachtingen voor de nieuwe Specialized Turbo Levo heel hoog zijn? Iedereen verwacht dan ook dat hij nog beter doet dan zijn voorganger. Ter plaatse was het team van Specialized vrij zeker van hun zaak, maar toch voelde je een gezonde dosis stress in afwachting van de eerste feedback van de journalisten.

We gaan er hier de spanning niet langer inhouden: ons wist de nieuwkomer in ieder geval te charmeren. Waarom dat zo is, leggen we jullie op de volgende pagina’s uit.

En we doen dat dit keer aan de hand van twee meningen: die van Olivier Béart, de medeoprichter van Vojo die meestal in de Belgische Ardennen onderweg is, en die van Elodie Lantelme, die in de Franse Alpen woont en de laatste jaren heel wat ervaring opbouwde met elektrische fietsen.

Klik in het menu hieronder voor de analyse van Olivier of Elodie >>>

DoorOlivier Béart