Pro bike check XC 2019 | De mooiste fietsen en nieuwigheden uit de paddocks

Door Olivier Béart -

  • Techniek

Pro bike check XC 2019 | De mooiste fietsen en nieuwigheden uit de paddocks

Nu het tweede luik van de wereldbeker crosscountry eindelijk voor de deur staat, nemen we jullie nog een laatste keer mee naar Albstadt en Nove Mesto. Niet om over de wedstrijden te leuteren, maar wel om jullie op de hoogte te brengen van de fietsen, prototypes en andere opvallende zaken die we er in de paddocks tegenkwamen. Een rondleiding dus waarbij je enkel de gids van Vojo moet volgen!

Jullie kennen ons ondertussen al wel. We vinden het heerlijk om door de paddocks te kuieren en op zoek te gaan naar nieuwigheden of prototypes die de teams tevergeefs proberen te verbergen. Urenlang zouden we kunnen discussiëren met de mecaniciens en renners om hun geheimen te ontfutselen. Nadat we eerder een stand van zaken gaven over de favorieten en geblesseerden voor de wereldbekermanche van Vallnord (www.vojomag.nl/news/wereldbeker-mtb-stand-zaken-zomer), hebben we in dit dossier alles samengevat wat ons tot hiertoe tijdens het wereldbekerseizoen 2019 op materiaalvlak is opgevallen.

Beginnen doen we op de volgende pagina met de Scott Spark en Scale van Nino Schurter. Of je kan in het menu hieronder meteen naar de pagina van je keuze gaan >>>

DoorOlivier Béart